Gratis verzending vanaf 30 euro!

Voor 15:00 besteld = vandaag verzonden!

Contact opnemen: info@ndfashion.nl

Shopping Cart

  • No products in the cart.
Image Alt
Retourneren

RETOURNEREN

Is het item toch niet helemaal naar wens of wil je een andere maat?
Dat kan!

 Je gekochte items kun je binnen 14 dagen mits het ongedragen, ongewassen en onbeschadigd is na ontvangst van je bestelling retourneren (op eigen kosten en in de originele verpakking) naar het retouradres onder aan de pagina.

 Wanneer NDFashion een item retour ontvangt die niet aan de retourwaarden voldoet, kan deze helaas niet geaccepteerd worden. er zullen dan opnieuw kosten in rekening gebracht worden om het item naar je terug te sturen, deze kosten zijn voor jezelf.

Vergeet bij het retourneren van je item niet de pakbon mee te sturen en hierop te vermelden welk item je retour doet of voor welke maat je het item wilt omruilen.

Wanneer je je retour opstuurt, bewaar de Track&Trace totdat je retour verwerkt is. Zo kun je zien wanneer je pakket ontvangen is bij NDFashion.

Als NDFashion jouw retour heeft ontvangen word binnen 7 werkdagen het aankoopbedrag op je rekeningnummer waarmee je betaald hebt teruggestort of bij het ruilen de andere maat opgestuurd.

PS: Wanneer je een bestelling betaald of deels betaald hebt met FashionCheque ontvang je voor het aankoopbedrag dat met FashionCheque betaald is een kortingscode die je in de mail ontvangt.

Retourvoorwaarden

♥ Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen

♥ Het artikel mag niet beschadigd of gedragen zijn

♥ De kosten van de retourzending zijn voor de afzender zelf

♥ Items buiten de retourtijd worden niet retour genomen

♥ Er wordt geen was garantie gegeven.

Wanneer een item teruggestuurd wordt met een van de bovenste retourvoorwaarden zijn de kosten voor het opnieuw toezenden naar jou voor jezelf.

Retouradres:
NDFashion by Nikita Driessen
Bercksland 2
6916MD Tolkamer
U KUNT ZICH NIET REGISTREREN
X